I5 4670 és i5 4690 között van valami különbség konfig építés terén?
utolsó pillanatban vettem észre h pcx en egy árban vannak, és cpuboss szerint is jobb egy hangyányival
pl ez akkor tökéletesen megfelel?
Ha a b85-st lefrissítem minden rendben lesz?Csak mert lehet nem tudok már módosítani a rendelésen..
Hát egy h97-es lap jobb lett volna.
A frissítéshez nem nagyon értek, de amit linkeltél ott b75 van kiírva neked pedig b85 pro 4 van!
írtam a supportnak, lecseréltem erre, szerencsére megtehettem mert kicsit szarakodnak a beszerzéssel és még nem küldték el.Ezúton is köszönöm annak aki szólt!
nem akarok szarakodást kompromisszumokat életem első normális gépe
Nagyon szívesen, én is mástól tanultam.
Miért nem akarsz micro ATX-et? (Én is most válogatom az alkatrészeket a gépemhez.)
Kösz!
És miért pártoltál át az Asrockról az Asusra?
Asrock H97 PRO4 alaplap
Kis híján ezt választottam 3k val olcsóbb.Az asus alaplapot többen dicsérték megbízhatóbbnak tartották, nagyobb név és hasonlók.Én magam nem értek hozzá ezért simán átbillentem asus-ra 1-2 jó szó hallatán.És az is tetszett hogy az asus laphoz találtam magyar nyelvű részletes leírást amit linkeltem is
Valószínű kb semmi különbség nincs a 2 lap között, csak az asus több pénzt is elkérhet ugyanazért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!