Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet hülye kérdés, de elromlo...

Lehet hülye kérdés, de elromlott az alaplap?

Figyelt kérdés

A minap jutott egy kis szabadidőm, és gondoltam majd kipucolom a gépem. A dolgok ugyanúgy mentek, mint mindig. Szétszerelés, két zsák porcica, összeszerelés. A gond viszont az, hogy képet többé nem kaptam.

Kipróbáltam a gépet úgy, hogy mindent kivettem. Ekkor sípolt 3-at az alaplap, hogy hiányoznak a memóriák. Kipróbáltam azt, is, hogy egy biztosan működő tápot beteszek. Kép ugyanúgy nincs. Új graf kártyám nincs, de a jelenlegit áttettem egy másik gépbe, ott ment.

Egyedül a processzor hűtőpasztáját cseréltem ki, de nem folyt be sehol, és még csak nem is sípol a proci miatt.

Akkor most új alaplap? Helyre lehet még hozni valahogy garancia nélkül?

2014. nov. 1. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
"két zsák porcica" Kiporszívóztad?
2014. nov. 1. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem porszívóztam. Egy tényleg gyenge kompresszorral fújtam ki. Mondjuk lehet, hogy a por tartotta életben, elég poros volt (a két zsákot csak képletesen gondoltam).
2014. nov. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!