XFX R9 280X 3GB DDR5 Double Edition és 600W Cooler Master Elite?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy elbírná-e a tápom ezt a videokártyát? Olvastam a termék honlapján, hogy 750-es táp az minimum és külföldi fórumokat is olvastam, ahol írták elég egy jó 600W-os táp is. Mivel az én tápom nem igazán dícsérik félek, hogy nem bírná el a kártyát. Eredetileg sima 280-at akartam venni de ennek most elég jó ára lett így szeretném ezt venni. Esetleg ha a tápm nem bírja ellátni elég árammal a gépet okozhat az alkatrészekben valami hibát?
2014. nov. 1. 14:30
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megemlíteni, hogy egy FX-6300-as társaságában működne 4 GB rammal.
2014. nov. 1. 14:32
2/9 anonim válasza:
FX-6300 csak húzva használná ki teljesen.
Az a táp elbírja.
Minőségiből még 500W-s is.
4/9 anonim válasza:
FSP Raider 550-re gondoltam, bocs.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a gyors válaszokat. Bence táp maradna ez. Azért kérdeztem, hogy ez a Cooler Master elbírná vagy sem.
2014. nov. 1. 15:05
6/9 anonim válasza:
bocsi, hogy nem néztem utána, ezért nem tudom, hogy tényleg elbírja-e, minden esetre az tény, hogy egy minőségibb táp ára a villanyszámlán visszajön... érdemes megfontolni
7/9 anonim válasza:
Ez nem annyira minőségi táp, inkább amit írtam.
8/9 anonim válasza:
"A kérdésem az lenne, hogy elbírná-e a tápom ezt a videokártyát?"
"Mivel az én tápom ......"
Azaz meg van neki,a vásárlás valószínűleg nem egy opció.
Ha mégis,akkor azt vegye a kérdező amit írtál.
9/9 Gábor_79 válasza:
Amit hozzá tudok tenni erről a CM Elite Powerhez, hogy 500 Watt leadására képes a 12 Voltos ágain. Általában nem ajánlott típus, de egy internetező gépet integrált VGA-val elbír, csak ez most nem az a helyzet. Kipróbálni ki tudod, abból nem lesz még semmi, de hosszú távon nem az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!