Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom magától kikapcsol,...

A laptopom magától kikapcsol, miért? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy nem hardveres a probléma, de én már nem tudok mire gondolni... van egy laptopom, nem mai csirke, februárban lesz négyéves. Vigyázok rá, óvom a széltől is, újrarakva is csak egyszer volt eddig.

Most azt csinálja, hogy időről időre kikapcsol, majd kattan egyet. Volt már vele ilyen probléma, akkor nagy nehezen rájöttünk, hogy a konnektorral van valami bibi, átdugtam máshova, és utána nem jelentkezett a probléma. Most viszont egy másik házban élek, és a szobában már mindkét konnektort próbáltam, mindkettőnél így járt. Kikapcsolt, és kattant egyet. Nem melegszik túl vagy ilyesmi.

Van rá esély, hogy a szobában mindkét konnektor rossz legyen? Vagy a laptopon tudok állítani valamit, hogy ne legyen ennyire érzékeny?

Tudnátok tanácsot adni, mit tehetnék? (Az új laptop vásárlása nem opció, vékonypénztárcájúság miatt.)

Egyébként msi cx623-ról van szó, és most akksiról működtetem...

Előre is hálás köszönet a tippekért, tanácsokért!

2014. nov. 1. 11:03
1 2
 1/11 Himi Humi ***** válasza:
69%
Simán lehetséges, hogy a házban egy konnektor sem jó erre a célra. Érdemes lenne kipróbálni máshol is. Barátoknál, ismerősöknél.
2014. nov. 1. 11:08
 2/11 A kérdező kommentje:

Na de ez a furcsa, hogy már lassan két hete használom ezt a konnektort, és semmi baj nem volt. Valamelyik este kikapcsolt a gép, azt hittem, hogy oké, egyszeri alkalom, de ma már mindkettő konnektort próbálva lekapcsolt egyszer-egyszer.

Ezért vagyok tanácstalan, hogy vagy tönkrementek hirtelen a konnektorok (vagyis hát gondolom az elektromos hálózattal lehet baj, nem magával a röfiorral), vagy a laptopom készül távozni a másvilágra, stílusosan, halottak napján. :/

Lány vagyok, nem értek az elektronikához :( :D

2014. nov. 1. 11:14
 3/11 Himi Humi ***** válasza:
69%

Én mindenképp tesztelném valami ismerősnél is!

Lehet még a winchester is... de a komplett laptop nem fog eltávozni nyugi :)

2014. nov. 1. 11:19
 4/11 A kérdező kommentje:

hmmm. most lemerítettem az akksit, semmi gond nem volt. felteszem tölteni. majd referálok :D

köszönöm a választ :)))

2014. nov. 1. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni a laptop hőmérsékleteit.

[link]

Töltsd le ezt, és írd ide ki a hőmérsékleteket!

G.

2014. nov. 1. 14:04
 6/11 Himi Humi ***** válasza:
Geniuseusnak is igaza lehet. Lehet csak újra kéne pasztázni a procik hűtését.
2014. nov. 1. 14:39
 7/11 Himi Humi ***** válasza:

és kitakarítani a belsejét (mondjuk azt amúgy sem árt néha)

Simán van benne egy marék pórpamacs, azt garantálom :)

2014. nov. 1. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket!

de félévente takaríttatom meg cseréltetem a pasztát szervizben.

konnektor baj volt, a harmadikban működik. :)

de a másik kettőt meg lehet gyógyítani szerintetek? hogy azokat is tudjam használni.

2014. nov. 1. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:

A konnektor nem hinném, hogy hibás lenne, főleg nem két helyen. Inkább a laptop töltőjére gyanakodnék.

G.

2014. nov. 1. 19:15
 10/11 Himi Humi ***** válasza:
Meg kéne nézetni szakemberrel azokat a konnektortokat, hogy földelt-e.
2014. nov. 2. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!