1/4 papagenou válasza:
ha olyan silány portok fognak jönni, mint a shadow of mordor, akkor lassan kb semmi nem lesz elég...
Egyébként nagyon jó kártya, ha jó játékok jönnek, akkor néhány évig boldog leszel vele.
2/4 anonim válasza:
shadow of mordor egy nagyon jól optimalizált játék.
3/4 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert nem tudom hogy ez legyen vagy inkább egy 10essel többért 280X mert ha elég ez akkor feleslegesen nem veszek nagyobbat
2014. nov. 1. 09:01
4/4 papagenou válasza:
a mordor "direkt" el van rontva, - hogy mennyire szándékos, vagy lustaság v hozzá nem értés, nem tudom - ugyanis PC-n nem alkalmaz a játék textúra streamet, vagyis ahhoz, hogy a játék menjen, be kell tölteni az egész textúra csomagot VRAM-ba. Ami, ha letöltöd hozzá az ultra textúra csomagot, akkor azt jelenti, hogy a kártya memóriájában kell tárolnia azt a kb 6gigányi textúrát. Na ezért mondom, hogy rossz port. plusz beletartozik ez is az indokolatlanul nagy cpu-t (is) igénylő játékok táborába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!