Van értelme Intel Core i5-öt venni játékra?
Van annyival jobb a Pentium G3420-nál, amennyivel drágább?
Miben nyújt többet az i5? Gondolom attól, hogy valaki szeret játszani, még nem feltétlen kell i5, vagy tévedek?
Milyen videókártyát szeretnél a Pentium mellé rakni? Mert első hozzászóló GTX750ti-je az egy középkategóriás kártya, annál persze, hogy nem jön ki az i5 ereje, de egy Pentium G3420 mellé beraksz egy GTX980-at és csodálkozol majd, hogy nem jön ki a VGA ereje.
Letisztultan: Ha egy felső kategóriás VGA-d van: i5 EGYértelműen.
Ha viszont egy gyengébb, középkategóriás, mint a gtx750ti, akkor Pentium G3420 jobb választás.
A Pentiumnál legalább 2x jobb processzor mondjuk egy i5 4440
Még nem tudom milyen VGA lesz, még nincs meg rá a pénz, addig meg nem nagyon nézegetem.
De az nagy segítség lenne, ha megmondanád, melyik az a VGA amitől már i5 kell, mondjuk azt mondod, hogy R9 270-ig pentium, de afelett i5.
R9től egyértelműen i5
r7-hez jó a pentium.
260xigtuti, sztem fölötte is kicsivel
Itt láthatod mi a különbség játék alatt egy G pentium , egy i3, egy i5 egy i7 között:
https://www.youtube.com/watch?v=MbXZF7yUhgc
Tehát ha beteszel a G pentium mellé egy 130.000 Ft-os kártyát és mindent felhúzol maxra és ultrára: szaggatni fog néhol. A videokártya bírná, csak a proci lesz kevés kiszolgálni a vga-t.
Egy i3-al már jobb a helyzet, egy i5-el a legjobb, egy i7 pedig láthatóan majdnem ugyanazt nyújtja mint egy i5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!