Hol lehetne csiszolni az alábbi konfigon vagy megfelelő az igényeimnek?
A Gépet napi átlagosan 8 órában 2 full hd monitoron használnám elsődlegesen a munkámra( adatbázis kezelő programok, illetve több kisebb nagyobb alkalmazás egyidejű akár félnapos futtatására)
Ezenkívül ritkán lazitásként far cry 3 battlefiel 3-4, world of tanks, stb. közepes garfikán.
-AMD A10 7700K processzor
-Gigabyte GA-F2A78M-D3H alaplap
-Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9R memória
Jobb lenne-e a 7700k helyet pl
-AMD X4 A10 6800K processzor
-AMD X4 A10 6790K processzor vagy
-AMD X4 A10 7850K processzor
illetve megérné 7 ezerért drágábban vennem 2133 mhz-s memóriát akár
-Corsair 2x4GB DDR3 2133MHz CMY8GX3M2B2133C9 memória
ssd-m van természetesen.
Köszi előre is
Én inkább a Haswell Pentium + dVGA (r7 széria valamelyik tagja) vonalon indulnék el a jó bővíthetőség és jobb játékteljesítmény miatt.
G.
Köszi de már efelé indultam el, nem akarom elölről kezdeni az egészet..lehet később megbánom, illetve tudom hogy ha kipótolnám már lassan i5 konfigot is vehetnék
Ha nem leszek megelégedve a grafikai teljesítménnyel játékoknál, januárban beszerzek egy dvga-t mellé
Az "elölről kezdés" annyi lenne, hogy itt kérsz egy konfigot 110k-ból. A "később veszek dVGA-t" dologgal pedig az a gond, hogy drágán vettél egy APU-t, aminek fél év után csak a 15-20k-s processzor részét használod ki.
Persze ez a te döntésed, én csak javasolok.
G.
"fél év után csak a 15-20k-s processzor részét használod ki."
rosszul tudom hogy a a 2 vga 1ütt erősebb lesz?Ezt hívják dual channelnek nem?
Nem, a dual-channel RAM-oknál van.
Ha veszel később egy VGA-t, az nem fog tudni együtt dolgozni az integrálttal, így az utóbbi erős malmozásba kezd az élete hátralévő részében.
G.
loller:D
Dual graphics-ot akartam írni egyébként.Ennek utánaolvasok akkor.
ty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!