EagleHUN kérdése:
Honnan lehetne Q9xxx sorozatú (socket 775) processzort olcsón beszerezni?
Figyelt kérdés
P5E3PRO alaplapomhoz (x48 chipset), szeretnék Q9xxx típusú processzort, de már nem gyártják, és ha van elég drágán akarják eladni.
2014. okt. 31. 16:46
1/4 P.O.C. válasza:
A hardverapro.hu -n lehet olyan eladót találni, aki nincs teljesen elszállva..
2/4 anonim válasza:
első hozzá szóláshoz csatlakoznék . vatera meg olx oldalak vannak elszállva.
3/4 A kérdező kommentje:
Jó ez a hardver apró, nagyon régen be vagyok regisztrálva PH-ra de eddig ezt a részét valahogy nem használtam.
Viszont sajnos már 2 ilyen prockót is elhappoltak előlem, hiába én írtam rá az illetőre először, a válaszára már túl későn (24 óra) elteltével tudtam válaszolni. Munkából nem tudok írni. Így eladták másnak. Miért nem tudnak várni pár órát az emberek? :(
2014. nov. 16. 09:57
4/4 anonim válasza:
mert a biznisz nem várja meg az ember sajnos meg hát a pénz a nincstelenség uralkodik az országban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!