CSásztok! Vettem egy (szerintem netezésre alkalmas) Pc-t nem újonnan hanem használtam. Jelenleg: "DualCore2x2800Ghz (proci) 2gb (ddr3ram) Nvidia gefore gt210 1gb ddr3 (Videocard) van felszerelve. Vagy ez igy mire alkalmas milyen játékok futnak rajta?
Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni és abban szeretém segitséget kérni hogy mivel tudnám jobbá tenni, h a FIFA15 fussan a gépen? Ami biztos h 2gb(ddr3) Ram biztos h veszek de videókártyákhoz nem nagyon értek hogy milyen lenne a jó
ACPIx64 az alaplap.
#dual core #geforce gt210
2014. okt. 31. 14:53
1/8 anonim válasza:
Hasonló gépem van, 2x2800ghz-s proci, geforce 9800gt 1gb VGA, 4gb RAM.
Nekem sok játék elfut rajta gond nélkül.
Far Cry 3
Batman Arkham City
Tesd Trive Unlimited 2
CoD Black Ops
Sniper Elite 3
GTA IV
Saints Row IV
Fifa15-ről nem tudok véleményt mondani, de ahogy nézem, annak elég szép gépigénye van.
2/8 anonim válasza:
Nekem Core 2 Duo, 4gb ram és 9800GT 512mb a gépem.
Batman Arkham sorozat
PayDay 2
Hitman Absolution
Assasin's Creed II
Én ezeket tolom.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor elég ha csak egy izmosabb Videókártyát veszek ??
2014. okt. 31. 15:49
5/8 A kérdező kommentje:
S tudnátok ajánlani párat ??
2014. nov. 1. 21:35
7/8 A kérdező kommentje:
50e
2014. nov. 16. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!