Nyugdíjas vehet részletre lalptopot? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A számítógépen teljesen tönkrement. Barátoknál netezek. Eddig csak vettük az alakatrészeket. Beleuntam. Venni szeretnénk egy laptopot részletre. A tescoba akarnánk venni. Nagymamán nyugdijas. Ő megvehetné nekem részletre az ő nevére ? Mert én még nem dolgozok így én nem vehtek részletre. Apámnak pedig tul terhelt a fizuja igy ő sem vehet. A nagyi az utolsó metsvár. Valaki tudja hogy vehetne e ő ? És ha igen akkor őt is vinnünk kell ? vagy hogy működik ez? esűrgős lenne. köszike2010. jan. 26. 14:16
1/4 anonim válasza:
Mo manapság szinte csak nyugdijas tud venni részletre valamit. Igen tud de ő is kell hozzá meg a nyugdij szelvénye és egy esetleg 2 közüzemi számla + személyi igazolvány.
2/4 A kérdező kommentje:
És ez akkor is lehetséges ha a nagyimnak van egy kissebb hitele ? vagy ekkor ez már nm mehet igy :S gondolom nyugdijhoz van kötve h mennyit kap nem ?
2010. jan. 26. 15:21
3/4 anonim válasza:
Nem értem minek ennyire nagyon laptop ha alig telik rá. De ha vesztek is akkor ne a Tescoban, nem szaküzlet, nem a legjobb és nem a legolcsóbb.
4/4 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó hogy minek a laptop ha nem telik rá. De ha valaki olyan szakmát tanul ahol fontos hogy legyen számítógép akkor muszály. És nem akarok venni 20 ért egy olyat amit hetente csináltathatok.
2010. máj. 16. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!