Beavis100 kérdése:
Lehet bővíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Acer Aspire 5315 típusú laptopom és szeretném bővíteni, minden gyári rajta csak processzort kéne benne cserélni találtam is egy core 2 duo procit de nem merem megvenni mert nem vagyok benne biztos hogy jó, mert egy ismerősöm azt mondta hogy a VGA nem tudja kezelni a két magos processzort hogy ez igaz-e2014. okt. 31. 09:55
1/2 Tengor válasza:
Nem igaz. A VGA-nak nincs köze a CPU-hoz ilyen kérdésben. Az viszont előfordulhat, hogy az alaplap (chipset) nem tudja kezelni a kétmagos CPU-t.
Az alaplap és a chipset pontos ismeretében elég jó közelítéssel meg lehet mondani, hogy kompatibilis-e az új procival.
Amit még figyelembe kell venni az a hűtés. Ha lényegesen több hőt termel az új proci, akkor lehet, hogy a hűtőrendszer nem bírja el.
2/2 A kérdező kommentje:
Mobile Intel 965 Express Chipset Family a GPU, nem tudom ez kell? Mert ha igen akkor ebből hogy tudok kikövetkeztetni hogy kompatibilis-e a kétmagos proci?
2014. okt. 31. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!