Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha tobb szamitogep hardvert...

Ha tobb szamitogep hardvert rendelek osszerakas nelkul, akkor azt hogy csomagoljak?

Figyelt kérdés

en igy szeretnek rendelni, beleertve a gephazat is. Es erdekelne hogy 1 nagy barna dobozba belerakjak az osszeset es kesz?? vagy kulon-kulon?? Es beboritjak valami anyaggal hogy vedve legyen, a dobozon kivul??

Csak azert kerdem mert felek, hogy serulhet a szallitas soran(Tudom hogy visszalehet kuldeni a futarral,de nem akarok arra is varni napokat) egyebkent IPON-rol rendelek. Szoval johetnek a tapasztalatok.

2014. okt. 30. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
hát nyílván van a saját doboza, mindent beleraknak egy nagy dobozba, és az üres helyeket kitöltik valamivel, hogy ne zötykölődjön, nem fog sérülni, nem egyedi eset ez a tied
2014. okt. 30. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Kívülről nem fogják papírzsepikbe csomagolni, ezért is kell szólni a futárnak, hogy várja meg, amíg kibontod a nagy dobozt, és leellenőrzöd, hogy külsőre minden rendben van-e.
2014. okt. 30. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én most rendeltem az IPON-tól , a merevlemezt, dvd írót betették "pukifóliás" borítékba, és összecsomagolták emeletesre alaplappal, táppal ,procival mindenestül egybe egy jó vastag fóliába szorosan több rétegbe.
2014. okt. 30. 23:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! EGyebkent azt olvastam egy nem tudom hany eve dolgozo sractol aki az iponnak is szallitott mar, hogy nem lehet kibontani a barna dobozt?? Es akkor most jonne, hogy akkor honnan tudom hogy nem-e serult. Erre azt felelte erre valo a vasarlastol valo elallasi jog..Szoval ez igaz? nem lehet kibontani?
2014. okt. 31. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát fizetés előtt nem bizos hogy kibonthatod, viszont ha kifizetted, akkor megkérheted a futárt hogy várja már meg míg megnézed, hogy éppségben van e, de nem lesz gond
2014. okt. 31. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=nB4e-0UVWz0

Mondjuk pont ezt nezem vegig, es csak azert felek XD

2014. okt. 31. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
ez Magyarország, itt lusták bedobni a csomagot, ki kell menned érte :D
2014. okt. 31. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!