Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált VGA kérdés és...

Integrált VGA kérdés és esedékes KARÁCSONYI akciók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg 55K forintom van új VGA-ra!

Konfigom:

Alaplap:

MSI Z97 Guard Pro

Proci:I5-4670K

Táp:Cooler Master G600

Memória:Kingston 2x4GB 1600 mhz CL9

No,olyan kérdésem lenne,hogy Megérné-e várni karácsonyig a VGA-val,esetleg januárig várni,és addig használni a HD4600-at?

Ahogy néztem videókat elfut rajta pár mai játék,még ha nem is szép grafon de nem lényeg :)

Szóval várjak és akár gyüjtsek több pénzt és úgy vegyek VGA-t és addig használjam az integráltat,vagy vegyek most?

nagyon fontos lenne! :)

Köszi hogy elolvastad!!!

2014. okt. 30. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
ennyiért vagy kicsitt töbért kaphatsz egy 760 ennek szerencsére lement az ára mivel most jött ki a 900 az széria.Írj pm és válaszolok a kérdéseidre
2014. okt. 30. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy most R9 280 vagy vársz.
2014. okt. 30. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért nem vártok mondjuk 5 évet? Addigra egy ilyen konfigot 20 ezerből megveszel használtan...

Vagy most pont az benne a pláne hogy amint kijön egy új erőforrás igényes játék egyből rohantok a boltba megvenni? Én ha jön a moziba is egy film nem megyek el moziba hanem megvárom míg otthon szépen le tudom tölteni és megnézem..

Talán ez is rossz példa lehet mert akkor azt mondjátok hogy moziba jobb nézni(szerintem mondjuk nem de mind1)

De ezeknél a játékoknál tényleg úgyanúgy tudnátok játszani később is..csak akkor jóval olcsóbb alá már a vas.

Annyi és annyi game van amiről valószínűleg nem is tudtok hogy létezik, egy esetben tudom ezt megérteni ha csak a friss játékokon él a multiplayer.

Érdekesek vagytok.

2014. dec. 13. 00:19
 4/4 anonim válasza:
Szia! Ez a config eléggé jó. Videókarit úgy ajánlom hogy gyűjtsél sok pénzt (100.000+) és vegyèl egy nagyon erőset (pl Nvidia gtx 970). A lényeg szerintem az hogy ne amd-s kártyát vegyél nert csak a baj van velük. Az első kb 1 èvben mèg használhatóak utána jönnek a driverbajok stb. Mindenképpen gyűjtsél még és majd tudsz venni egy high end kártyát. :)
2016. febr. 23. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!