Milyen konfig? Asztali pc vásárlását tervezem, első sorban játékra kéne, még nem döntöttem el hogy Intel vagy AMD gép legyen viszont mind kettőre összeállítottam egy konfigot
Figyelt kérdés
Intel: Asrock Z87 Extreme3 Intel i5-4670K Asus GTX760 2GB HyperX Fury 8GB ram 1866MHz. Az AMD be egy fx6300 vagy fx8350 et gondoltam egy Asus M5A97 R2. 0 lapba. Vélemény a konfigról? Esetleg ötletek? A lényeg hogy FHD ban szeretnék játszani akadásmentesen nagyobb gépigényű játékokkal is, tápot, házat stb nem irtam de kb 200ezer körül szeretném ha kijönne.2014. okt. 30. 18:16
11/11 Axel015 válasza:
sapphire radeon r9 280x vaporx ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!