Mitől lehet baja a winchesteremnek és hogy lehetne megoldani?
nem ismerem a progit..
Nem tudom milyen vinyod van nekem a samsung vinyoim kattognak nem túl jó dolog, de kezd meghalni a hdd..
Én nem terhelném már ilyen regeneráló programmal az amúgy félholt vinyót hanem gyorsan lementenék róla mindent amit még lehet.
Ne hidd hogy bármelyik program csodákat fog művelni a vinyóval, lehet, hogy közben teljesen megadja magát!
A kattogás határozottan rossz dolog. :)
Az az egészben a baj, hogy a program legfeljebb megjelöli a hibás részeket, és nem használja többé a géped. De a későbbiekben tovább fog romlani, ez biztos.
Az oka valószínűleg az, hogy a sok használat alatt a vinyó mágneslemezéről elkezdenek szépen leszakadozni apró, akár mikroszkopikus darabok, amik felsértik a többi részt, ahonnan újabb darabok szakadnak le. Így exponenciálisan egyre több és több hibás rész keletkezik, amíg végleg be nem hal az egész. Érdemes minél hamarabb cserélni, és lementeni az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!