Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen HDD-t vegyek?

Milyen HDD-t vegyek?

Figyelt kérdés

1TB-osat vennék.

Milyen gyártótól?

Seagate, toshiba, WD? A WD-n belül melyik(van zöld, lila, kék, fekete, piros)?

2014. okt. 30. 15:24
 1/8 halalfalo ***** válasza:
Ha van pénzed, WD Black.
2014. okt. 30. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nem olyan egetverő árkülönbségek vannak :) Most válogatom ki az alaplapot stb...szóval ha az élettartama tovább tart, mint a többinek, akkor az a párezer plusz forint szerintem megéri.

2014. okt. 30. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzáfűznék, hogy csak adattárolásra kellene, a windows SSD-re telepítve futna.

Szóval a black az gyorsab, mint a green. De tartóssabb is? Ha ugyanannyi az élettartamuk, akkor az olcsóbbat venném.

2014. okt. 30. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Green-t ne vegyél, mert az csak 5400rpm-es. Arany középútnak jó lesz a Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX (wd blue), ha spórolni akarsz. De a black-re 3 év gari van.
2014. okt. 30. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Black felesleges és drága ha a rendszer úgyis SSD-n van. WD Blue, vagy Seagate Barracuda, 7200 RPM-es.

A Green-eket nem igazán szeretem PC-be, még adattárnak sem.

Az inkább NAS-ba, médialejátszóba stb való.

2014. okt. 30. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
NAS-ba WD RED a legjobb.
2014. okt. 30. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:

hadd korrigáljak: 5 év van a blackre! :) én is azt használom...

szóval wd black-re szavazok én is. sokan döntenek a blue mellett, az se rossz, pl ssd mellett elmegy, de a tartósság miatt szerintem ha engedi a keret akkor inkább a black

2014. okt. 30. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, pcx-en 3 év garit írtak a black-hez (tudom, a wd oldalát kellett volna nézni). Nekem blue van, elég gyors szerintem, i5-4460 és 4gb ram mellett.
2014. okt. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!