Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G15, valaki aki ki...

Logitech G15, valaki aki ki próbálta már, vagy ilyen-e van, kérem ossza meg velem a véleményét?

Figyelt kérdés
Érdekelne csak nem tudom megér-e ennyi pénzt :S
2010. jan. 26. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, én teszteltem, mert szükségem volt egy programozható billentyűzetre.

Véleményem, hogy ez kifejezetten játékra van fejlesztve, ha ezért kell, akkor jó választás. Kb. 15000 forint az értéke, annál többet nem nagyon adnék érte.

2010. jan. 26. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem Logitech L710 van,de nem vagyok odáig érte.Időnként elveszti a kapcsolatot.Az egér előre,hátra léptetés gombja időnként nem működik.Valami szoftveres gondja van,mert ha kilépek a szoftveréből akkor megjavul.Ha rám hallgatsz legalább billentyűzetból vezetékest válasz.Sok bosszúságtól megkíméled magad.
2010. jan. 26. 08:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj tudtommal a Logitech G15 vezetékes.
2010. jan. 26. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi.Azt hittem rádiós.Ha játékra kell,csak vezetékest vegyél.A rádiós lassabb ugyanis.
2010. jan. 26. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt hallotam én is, egérből is csak vezetékest veszek.
2010. jan. 27. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!