Megérné ezt a PC-t megvenni?
Figyelt kérdés
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
RAM: [link]
Processzor hűtő: [link]
Táp: [link]
VGA: [link]
Ház:Corsair Obsidian 750D
2014. okt. 29. 15:55
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és egy 128Gb-os SSD és 1Tb-os Winchester
2014. okt. 29. 15:55
2/7 anonim válasza:
Megéri, habár ilyen konfig mellé egy komolyabb videokártyát vennék :D
3/7 anonim válasza:
igy elso ranezesre jonak tunik! szerintem rendben van
4/7 anonim válasza:
a vga szújra nekem is a szememet. Nem rossz, de egy i5 4460 is bőven elég lenne. Egy GTX 970 Már sokkal jobban beleillene ebbe a gépbe, de az azért jóval drágább
Tápegység feleslegesen nagy. Egy 600-as is bőségesen elég lenne.
A házat is pazarlásnak érzem.
Én így venném:
i5 4460
Asrock H97 Pro4
Ram maradhat, bár ebből is találnál olcsóbbat, ami ugyan ezt tudja
CPU hűtő: Thermalright Macho 120
Táp: Cooler Master G600
vga: MSI GTX 970
Ház: Azt meg nézel olyat, ami neked tetszik. Ezeknek mondjuk bőven elég lenne egy Corsair Carbide 200R
5/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz
2014. okt. 29. 17:08
6/7 anonim válasza:
Négyeshez annyit fűznék hozzá, hogy ha nem tuningolod, bőven elég a gyári hűtő is.
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok, igen valóban elég, azért írtam csak, hogy ha teheti a kérdező (és ahogy a kérdéséből látom megteheti) azért vegyen valamit a gyári helyére, ami csöndesebb, és jobban hűt, de valóban nem feltétlen kell rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!