Ezen a gépen mit kéne fejleszteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
i5 3.1GHz, lenovo-mahobay alaplap, 8 gb ram, gt 640, és a tápegységemről sokat nem tudok de az nem valami jó, szerintem ide új videókártya és tápegység kéne, meg talán még alaplap, de nem nagyin értek ezekhez, esetleg valami jó de nem túl drága tápegség + vidikártyát tudnátok ajánlani? A trolloknak üzenem hogy tudom hogy a helyesirásom nem a legjobb de hajnali 6kor tettem fel a kérdést.2014. okt. 29. 05:59
1/19 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem odairni hogy lehetőleg nvidia kártya legyen. (nincs hosszú i-m Q_Q)
2014. okt. 29. 06:01
2/19 anonim válasza:
Kereted mennyi? Milyen a procid foglalata?
3/19 anonim válasza:
Hát ez a 8gb ram nem semmi am meg vegyél hozzá 1gb videó kártyát azt ütni fog a gép meg esetleg a procidat 2magosra cserélném hát egyébként drága lenne mert attól függ hogy ddr hanyas meg a színminőség
5/19 Közveszélyes Kontár válasza:
(#3 te másnapos vagy?:D)
Menyid van rá?
6/19 Közveszélyes Kontár válasza:
Vegyel gtx750/750ti t
Kevesebet fogyaszt 640 tol de joval jobb
Es enyi
Ha nincs penz ra varj es gyujts
(Tap az penz es meg dragab vga hoz kel...
7/19 Közveszélyes Kontár válasza:
Mivel ez uj 1155 os lenovo gondolom az oem tap nem a LiteOn ami "meg csak-csak" hanem egy Huntkey amivel tan tobb gond adodhat
Kesob lecserelhetned fsp APN 350 re ha gondolod vagy ha sok penzed lesz ujab vga cserekor egy jobra
8/19 A kérdező kommentje:
második, aprocim 4 magos xD, és első, a keret nem nagyon számit csak ne legyen túl drága
2014. okt. 29. 16:16
9/19 anonim válasza:
1 gtx 760 szerintem meg 1 tápegység ha gagyi van benne fsp hexa 500w vagy raider 550w. jó minőségű tápegység az alapja a gépnek azon nem éri meg spórolni. ha vga drága akkor gtx660 vagy r270
10/19 Közveszélyes Kontár válasza:
Vga 40e vagy több
Plusz táp 10-15e vagy több...
Ez nem drága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!