Miért nem megy a gépemben a dual channel?
Sziasztok. Van egy asrock h97 performance alaplapom. Most vettem nemrég bele még 1 4gb-os Corsair DDR XMS3 1600mhz-es CL9 memóriát. A két memória teljesen megegyezik,de még se képesek dual channel-be menni. Csak a két utolsó foglalatban hajlandóak menni a memóriák együtt,a többi foglalatban a gép sípol 4-et és se kép,se hang. A biost is próbáltam már előtte lefrissíteni és alapra állítani,de sajnos az sem segített.
Megnéztem az alaplap memória támogatási listáját,és ott is írja,hogy mehet Dual channelbe.
Valaki esetleg tudja,hogy mi lehet a megoldás?
4 foglalat van. 2 piros és 2 fekete. Próbáltam már a 2pirosban és a 2 feketében is. De akárhogy rakom csak a két utolsóban mennek a ramok.
Sőt amikor még csak 1 memóriám volt akkor csak a 3. foglaltban volt hajlandó menni,a többiben sípolt a gép,és nem volt se kép,se hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!