Aztamindenit mi folyik itt? HELP! Alaplap+ram kompatibilitás?
Figyelt kérdés
Üdv!
A kérdésem a következő lenne:
Van ez az alaplap: Asus a88xm-e
És van ez a ram: Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318C10FB
Na most az addig oke, hogy az alaplap támogatja a ddr3-at illetve az 1866mhz frekvenciát is....de! a hivatalos honlapján az alaplapnak ott van több letölthető pdf is, amiben a kompatibilis ramokat fel sorolja de ez a ram nincs benne. Ez nagyon hihetetlen számomra, tényleg nem támogatná ezt a ramot? Vagy csak valamit nagyon félre értettem?
Azokat a pdf-eket itt lehet találni:
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2014. okt. 27. 23:15
1/4 lali.89 válasza:
Nincs a ram komp.listbe, de szerintem simán menni fog. Arra figyelj oda hogy hiába kezeli az alaplap 1866mhz-t, ha a proci nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, bár így félek megvenni.
Köszi a választ.
2014. okt. 27. 23:27
3/4 halalfalo válasza:
Ott azok a modulok vannak, amivel letesztelték a lapot, és ténylegesen működött is. Ugyan olyan specifikációjú RAM-nál 99% hogy menni fog.
4/4 A kérdező kommentje:
ja úgy már más
köszönöm!
2014. okt. 28. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!