Mit gondoltok erről a konfigról?
Szeretnék egy új pc-t összerakni, erre a konfigurációra gondoltam
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
Videókártya: [link]
Ram: [link]
Táp : [link]
Hűtő: [link]
Ház: [link]
Vegyes használatra kell, azon belül is filmnézésre, és főként játékra, az alaplap jó választás? Vagy megteszi egy kisebb árfekvésű is?
Videókártya megfelelő? esetleg 770 jobb volna?
30 körül már vannak jó alaplapok, ezt túlzásnak érzem
proci bőségesen elég egy 4690k mindenre
így már spóroltál 50k-t amit ha hozzácsapsz a mostani vga-hoz akkor gtx 970 kijön, ami sokkal jobb játékra, tápnak se kell olyan, kivéve ha később sli-t akarsz, de szerintem egy raider 550 elég, vagy seasonic 520 vagy valami hasonló
Játékra nem a legjobb. Inkább olcsóbb Z97-es lapot vegyél, és kijön egy erősebb videokártya is!
Annak az EVGA tápnak 4 felé osztott 12V ága van. Nem rossz, csak... XFX TS 550W elég lenne, ami olcsóbb és single 12V ágas.
Hűtő jó, RAM-ból inkább KIT legyen, ha lehet...
De amúgy Z97 + I5-4690K is elég lenne... I7 nem kell játékra.
Kicsit aránytalan.
Én inkább egy i5-öt vennék jobb vga-val, mondjuk gtx970-el.
Amit észrevettem, hogy a házba nem fér be elvileg a processzorhűtő, (a gyári adatok alapján) bár ha összeszerelést kértél, akkor szóltak volna. Cooler 159mm, a ház 157 max-ot fogad.
A tápból elég egy 600-650 Wattos.
A videókártyát, Te tudod mire használnád. Ha csak online játékra, akkor elég a kisebb, mint ahogy processzorból az i5. Szerintem alaplapból sem kéne ez a fejlett. Gondold végig, hogy a plusz "fícsörjeit" valóban használnád e, vagy úgy szabadulsz majd meg tőle, hogy sosem használtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!