Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet az egérnek?

Blend3 kérdése:

Mi baja lehet az egérnek?

Figyelt kérdés
Játék közben, értsd cs:go, elkezd magától lőni. Átváltok késre, és mikor visszaváltok fegyverre elkezd magától lőni. Van, hogy awp-vel célozni se enged, meg valamikor lőni se, gondoltam arra, hogy valami lagg lehet a hibás. Ment a torrent egy másik gépen, meg 30 fps-el játszok. Szériahibás egeret foghattam ki, vagy a laggnak köszönhetem ezeket a furcsa dolgokat? Netezés közbe semmi probléma, ott nem észleltem eddig, hogy össze vissza kattingatott volna.
2014. okt. 25. 22:34
 1/5 bootképernyő válasza:
Vegyél új egeret nekem is ez volt én széttörtem.
2014. okt. 26. 09:02
 2/5 A kérdező kommentje:
25500 forintos új egérről beszélünk. Más megoldáshoz folyamodnék inkább.
2014. okt. 26. 10:47
 3/5 bootképernyő válasza:
Akkor drivert telepitsd ha van és ha még így is ez a baj küldd vissza amúgy mi a neve?
2014. okt. 26. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Driver fel volt telepítve.Laptopon volt a baj mikor játszottam. Asztali gépen is kipróbáltam és ott már semmi baj se volt. Logitech g502. Szóval a laptoppal lehetett valami gond.
2014. okt. 30. 09:13
 5/5 bootképernyő válasza:
Akkor a laptopnak az usb-je szar :/ Kuld vissza a laptopot vagy gariztasd.
2015. aug. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!