Otthoni felhasználásra milyen gépet ajánlotok?
Filmezés, online játékokra (honfoglaló) lenne használva a gép.
Strapabíró masszív gépet akarok ami évekig bírja fizikai beavatkozás nélkül. (minél kevesebb mozgó alkatrésszel).
Maximális keret 130.000ft (vas+szállítási díj+összeszerelési díj+egér+klaviatúra)
Ha olcsóbban kijönne annak csak örülnék de ha minőségi és bírni fogja akkor megéri...
PC kell.
Új, garanciális!
ha tudnám mit vegyek, megvenném.
Több opció is van.
Egyik a barebone,aminél kapsz egy miniITX méretű kompakt házat egy alaplappal,vagy alaplappal és APU-val.
Ehhez kell még RAM és HDD általában.
Vagy erősebb alappal
Illetve akár 8GB RAM-al.
A Celeron is elég ezekre a célokra.
Illetve össze is lehet rakni ennyiből egy AM1-es konfigot,Asrock AM1-H ITX lappal,Athlon 5350-el,notebook táppal és egy miniITX házzal,4-8GB RAM-al,1TB HDD-vel és esetleg egy 120GB-os SSD-vel.
Esetleg ugyanezt FM2+ lappal,és egy kisfogyasztású A6/A8/A10 APU-val,passzív hűtővel.
Vagy ugyanezt Intel LGA1150-ből bármilyen CPU-val.
Én a barebone-t választanám.
A kérdező nem mondta hogy ITX-e gép kell neki.
#kérdező
Itt a konfig:
AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor 36 hó gar.
Asus A88XM-A alaplap 36 hó gar.
FSP 500W HEXA+ tápegység 36 hó gar.
2 X Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue HX318C10F/4 memória
LG 22MP55HQ-P monitor 36 hó gar.
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar.
XDL HAPPY-27R fekete-piros számítógép ház 12 hó gar.
Majd az iGPU hoz rendelsz 2 GB ramot és kéz is!
Ez eddig 127,362
Vegyél hozzá bilentsűt, egeret és kész is! amúgy meg otthon simán összeszerelheted mert nem nehéz!Már én is csináltam!(videóról)
Az árak: pcx.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!