Milyen RAM-ot válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék RAM-ot bővíteni a laptopomban, de nem tudom milyen fajtát rendeljek. Alapból 1 Gb van benne, néha már kicsit kevés. A fogalatára amibe be kell rakni a plusz RAM-ot csak annyi volt írva hogy DDR RVS, semmi frekvencia szám sem pontos típus. Tudnátok benne segíteni, esetleg ha valakinek volt hasonló laptopja le tudná írni milyet vett? Az enyém egy Fujitsu Siemens Amilo típusú laptop.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
2014. okt. 25. 19:54
1/4 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet biztosan megmondani, Fujitu Siemens Amilo egy notebook család ugyanis. Szedd le pl a CPU-Z programot ( [link] ), ez ki fogja írni, jelenleg milyen memória van a gépben.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
A pontos típus Fujitsu Siemens F51
A RAM pedig DDR2 és 266.0 mHz.
Köszönöm szépen azt a kis hasznos programot, ment a zöld kéz!
Esetleg ennél a modellnél lehet grafikus kártyát cserélni vagy memóriáját bővíteni? Ráférne az is :)
2014. okt. 25. 20:24
3/4 anonim válasza:
Ahogy nézem, ebben integrált videokártya van, így nem lehet cserélni, sem annak a memóriáját bővíteni (rendszermemóriából kanyarít le magának). Ami azt illeti, notebookoknál nagyon ritka, ahol videokártyát lehetne cserélni (videomemóriát pedig sosem lehet bővíteni, max kártya cseréjével együtt, már ha az lehetséges...)
4/4 A kérdező kommentje:
Én amikor leszedtem a hátlapot, találtam egy másik kártya slot-ot a RAM-nak vagyis gondolom hogy az lehetett mivel arra volt ráírva hogy DDR RVS, és a programban is lehetett választani hogy 1-2 slot.
2014. okt. 25. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!