Zsoltvok kérdése:
Jó kártya a Geforce gt210 1gb 64bit?
Figyelt kérdés
Gépet vásárlok és egy Geforce gt210-es kártya van benne!
Az lenne a kérdésem,hogy jó-e az a kártya?
Videót néztem és ott viszi a battlefield 3-at!
Akinek van vagy volt az irja le h milyen is valójában!
Köszi!
2014. okt. 25. 11:20
11/17 Axel015 válasza:
szerintem vedd meg a gépet, azzal a kártyával el leszel addig, ameddig gyüjtesz egy kis pénzt valami normálisabbra, pl egy r7 250x-re hogy 30ezer alatt legyél, az sem drága, de új vidkarit, ami ér is valamit sajnos nem fogsz találni. meg ha gondolod teszel még bele majd 2gb ramot, néztem, használtan 4ezer. és akkor lesz egy géped amivel tudsz bf3mazni, ezzel a karival amivel árulják a gépet talán BfBc2-vel tudnál játszani minimumon. szoval mindent összefoglalva :D vedd meg költs még rá plusz 32ezer FT és lesz egy géped amivel egy darabig kihúzod.
12/17 Axel015 válasza:
am ismerősömnek az 512-es változata volt, az vitte a crisys 2-t.
16/17 anonim válasza:
Milyen lenne, szar, talán a ma kapható legolcsóbb kártya, tulajdonképpen bármit vennél, jobb lenne. Játékra újan 25-30 alatt nincs értelme vga t venni, ha 3-4 évesnél fiatalabb játékokkal is szeretnél játszani.
17/17 anonim válasza:
A videóval az a baj,hogy nincs benne összesítő program.
Feltegyek én is egy videót GT210 néven,mikor r9 280 teljesítene?
Senki sem tudná,hisz nem volt összesítő.
Na meg a videóban látható szépen az fps drop.
17-30 fps között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!