Ez a konfig jó?
AMD FX-6300 processzor
Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 11217-01-20G videokártya
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4 memória vagy 1866 mhz s kell? a proci anyit ír akkor az kel?
Sharkoon VS3-S 4044951013371 számítógép ház ebbe el férne e minden ?
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység ebböl kisebb elég vagy jó ez?
alaplap meg nem tudom milyen kell
annyira nem tudom pls help gondolom sata3 csatlakozok kellenek rajta 4 ram foglalat am3+ foglalat de annyira nem vágom
lécci segissetek
Lehetsz külföldi, de az elárulom neked, hogy az öcsém 2-3-mas nyelvtanból és 5-ödikes, de sokkal érhetőbben ír és fogalmaz mint te.
Ha olyan fejjel gondolkoznál mint itt egyesek, és kicsit szemügyre vennéd azt, hogy melyik platform (AM3+ - 1150 Haswell) fejlettebb, hidd el, nem is kellene az az AMD. Nagyobb a fogyasztása, jobban melegedik, magonkénti teljesítménye pedig harmat gyenge. Az egyedüli értelmes processzor az még a régi Phenom X4 - X6 AMD-ből (véleményem szerint).
Megveheted a szarabbat is azonos áron, hogyha neked úgy jobb. De én inkább az Intel mellett vagyok, és a 4-6 magos I7-tek mellett, amik 8-12 szálon mennek! Nem 6 magon és 3 "modulon" ...
Miért is vagyok rasszista? Azért mert magyar vagyok? Ja bocs, az én kurwa anyámat, hogy magyar vagyok.
"tudom hogy szar az intel"
Egyrészt az Intelt nagy betűvel írjuk, mert a cégnév tulajdonnév. Másrészt, miért is szar? Esetleg valami bizonyíték? Felőlem vegyél amd-t, neked lesz szar, én csak kiröhöglek, hogy mekkora gyökér voltál és örülök a saját Intel alapú gépemnek.
köc*sög magyarok vagytok egy s*zar országban és ugatok
mert csak ennyit tudtok de kiállni és lelőni a kormány főkket azt nem mert túl gyávák a magyarok szá*jhősök vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!