Kell-e képernyő véd fólia és lehet-e ezzel az egérrel használni?
Egy Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A hüvelykes táblagépet akarok vásárolni csak nem tudom kell neki külön képernyő védő fólia vagy már gyárilag van rajta? És ha kell milyet vegyek?
Ez a tablet az: www.emag.hu/asus-fonepad-7-7-huvelykes-tablagep-intel-174-dual-core-z2520-1-20ghz-es-processzorral-1gb-ddr2-8gb-3g-s-kapcsolat-wi-fi-bluetooth-4-0-gps-android-4-3-jellybean-fekete-fe170cg-1a044a/pd/D309LBBBM/
És van egy vezeték nélküli Bluetooth-os egerem (HP Touch to Pair) csak nem tudom működni fog-e a tablettal? En csak azt találtam hohy Microsoft Windows XP/Vista™/7/8/Mac OSX és olyat írtak hogy csatlakoztathatja bármely Bluetooth-kompatibilis notesz- vagy táblagéphez (NFC) egérként?
Jó hozzá az az egér?
Gyárilag szerintem mindegyiken van, de én is le szoktam szedni, mert csak idegesít.
Egér szerintem mindegy, hogy milyen.
Körömmel nem is tudod megkarcolni, annál keményebb az anyaga.
Fóliát én sem használok, a telefonom másfél éves és karcmentes.
G.
más az a fólia ami gyárilag rajta van és más ami kifejezetten kijelzővédő fólia, van sok féle, ez pl. megbízhatóan jó minőség, nekem is ilyen van: xprotector.hu
szerintem alap hogy ha veszel egy drága tabletet akkor arra veszel egy normális fóliát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!