Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom egy HDD jumper...

Hogy tudom egy HDD jumper beállítását megkeresni?

Figyelt kérdés
Van több régi HDD-m. Vagy nem találom rajtuk a Master / Slave jumper hely jelölést vagy lekopott stb. Hogy / hol tudom ezeket így utólag megtalálni? Kerestem adott gyártó oldalain, de nem nagy sikerrel.
2014. okt. 23. 00:30
 1/4 Gábor_79 ***** válasza:
Többnyire magán a lemezen van ábra, ami ezt magyarázza.
2014. okt. 23. 01:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de ahogy írtam van pár elég régi, amelyekről "lekopott". Nincs valami teszt program vagy valamimás eljárás? A 6 vagy 8 tüske elég sok variációt ad.
2014. okt. 23. 22:02
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:
Jobbat nem tudok, csak a konkrét típus böngészését a keresőben. Nem feltétlen a gyártó oldalán van meg. Más keresők is vannak: [link] vagy [link]
2014. okt. 24. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha Hdd ügyben esetleg nem jutok tovább, de tekintettel arra a beírt oldalakat eddig nem ismertem, így mindenféleképp hasznos volt beírásod. Köszönöm +
2014. okt. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!