Számít ha régi tápegységem van (nem tudom milyen) és hozzá egy g3420-as processzor és egy r7 260x videókártya?
Figyelt kérdés
Tehát mindegy, hogy milyen a táp?Ha nem akkor meg mit kell nézni?2014. okt. 21. 20:54
1/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Gép oldalát leveszed és cimkéjét: ág kiosztását
2/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha tul régi még ha minöségi is nem feltétlem képes leadni anyit amenyit kelene leginkáb 12V-n
3/14 anonim válasza:
Szerintem elég gyenge a videókártyád, de a proci se valami sejdejaj.Hogy a kérdésre válaszoljak leírom, hogy igen számít. Inkább írd ki hogy milyent ajánlanátok e proci, és videókártya mellé.
4/14 Közveszélyes Kontár válasza:
115W (VGA) t csak le tud adni ha nem ott komoly gondok vanak
Proci kisfogyasztású (53W) De régen nagyon kicsi W-u tápok is voltak
5/14 A kérdező kommentje:
Eddig úgy láttam és tapasztaltam, hogy elég jó ez a proci és a videókártya.Szinte az összes mostani játék elmenne high-on.De ha te tudsz összesen ugyanennyiért(45.000FT proci+ videókártya)akkor nyugodtan mondd el, meghallgatlak :)
2014. okt. 21. 21:06
6/14 A kérdező kommentje:
Közveszélyes!
Akkor szerinted nem lehet olyan sz@r tápom, hogy még ilyen kis fogyasztást ne bírjon leadni?
2014. okt. 21. 21:07
7/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem vagyok "tisztán látó" reméjük birja de jobb lene a biztos minthogy töbszempontból is gyenge táp miatt bukd oket...
8/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Következtetéshez:
Elözö cpu d és vga d?
Talán tisztán látó is leszek ezekel:P
9/14 Axel015 válasza:
szerintem egy 350-400 Wattos táp bőven elég hozzá, az nem baj ha régi, ha birja nincs baj énszerintem. de az lenne a legjobb ha 450 wattos tápod lenne, az elviszi tutira, meg a veniket, meg a vinyód, meg a dvd olvasód.. stb stb.
10/14 BM-Striker válasza:
Egy alap jó minőségű 300-400W-os táp pl, FSP-400-60APN, FSP Hexa 400w(17A), Chiftec CTG-400(18A),BE QUIET! System Power 7 300W(18A, FSP belső) tökéletesen jó ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!