Thinkpad t61 hány kilót bír ki sérülés nélkül?
Figyelt kérdés
Iskolába eddig egy 120 kilós egyén állt rá, őt kibírta, valaki szerint 125 kilót bír ki a magnézium váz benne, én nem tudom, hivatalos adatokat meg nem találtam.2014. okt. 21. 06:46
1/5 pinkpancser válasza:
Ez nem ennyire egyszerű. Ha lassan megy rá a súly akkor bőven 150 felett is bír. Ha hirtelen, akkor lehet, hogy 20-at. Az is sokat számít, hogy ezt a terhelést hol és mekkora felületen kapja. Ezért bír el simán egy üres sörösdoboz 80 kilót.
Bár ez nem T61, de a vázban túl sok különbség nem lehet. Mint láthatod, egyenletes, teljes felületen történő terhelésnél ez már több mint 125 :)
2/5 A kérdező kommentje:
250-et is láttam falappal szóval :)
2014. okt. 21. 11:31
3/5 A kérdező kommentje:
ja hogy ez ez az a videó :)
2014. okt. 21. 11:32
4/5 pinkpancser válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=uJPfPW0xTIQ
Azért a HP-nak is vannak jó cuccai :)
Persze az igazi, az a Panasonic Toughbook...
5/5 A kérdező kommentje:
Ja de a toughbook az már nem ez a kategória :) hanem már az ipari
2014. okt. 21. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!