Mi a teendő? "Hardveres gyorsítás le van tiltva, vagy azt a videokártya illesztőprogramja nem támogatja. "
Figyelt kérdés
Az újonnan vásárolt Asus x200ma-kx013d notebookom a PASZIÁNSZ megnyitásakor ezt írja ki: A hardveres gyorsítás le van tiltva, vagy azt a videokártya illesztőprogramja nem támogatja. Ez a játékok lassú működését eredményezheti. Győződjön meg arról, hogy telepítette a legfrissebb videokártya-illesztőprogramot, és hogy a hardveres gyorsítás be van kapcsolva.
Ilyenkor mi a teendő?
2014. okt. 20. 22:02
1/17 anonim válasza:
Győződjön meg arról, hogy telepítette a legfrissebb videokártya-illesztőprogramot, és hogy a hardveres gyorsítás be van kapcsolva.
pont ez!
2/17 A kérdező kommentje:
és ezt merre tudom megtenni?
2014. okt. 20. 22:10
3/17 Tengor válasza:
Fel kellene telepíteni a drivereket. Valószínűleg nem neked, hanem egy hozzáértőbbnek.
4/17 anonim válasza:
amúgy gyártó oldalán kell keresni a legfrissebb drivereket. valami Intel Graphics Driver-t keress (csak figyelj hogy a megfelelő oprendszerhez töltsd le)
5/17 anonim válasza:
egyébként lehet nem csak ez a driver hiányzik. vidd vissza oda ahol vetted és mond meg nekik hogy a drivereket telepítsék fel. ha oprendszerrel előtelepített gépet forgalmaznak elvileg a drivereknek is fent kéne lenniük (szerintem) bár még ilyen előtelepített csodát még sose vettem. mindenesetre cd-t tuti adtak hozzá azon pedig rajta van az összes driver
6/17 A kérdező kommentje:
hát szuper :D csodálatos. köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. okt. 20. 22:15
7/17 anonim válasza:
*visszaszívom: ahogy utánaolvasok nem nagyon szoktak drivereket is felrakni, vagy ha igen valami nagyon elavultat. ettől még a cd-n lévő is frissebb szerintem.*
8/17 A kérdező kommentje:
igen okés, hogy cd :D de rendkivül hozzáértően egy 11.4-s notebookba, hogy teszel be cdt? :D
2014. okt. 20. 22:19
9/17 A kérdező kommentje:
ja és nem előre telepített, hanem külön 30000!!! volt a szoftver és hogy feltelepítsék...
2014. okt. 20. 22:20
10/17 anonim válasza:
Még a cd-n lévő is jobb, mint a semmi. Ráadásul jó esetben frissíti magát a legújabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!