Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kigyulladt a tápegység mi a...

Kigyulladt a tápegység mi a teendő?

Figyelt kérdés

Mercury 500w táp volt jó hogy közelébe voltam hogy gyorsan kihúztam a konnektorból!

Bemerjem kapcsolni vele a gépet?

2014. okt. 20. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mercury 500w anyám atya ég ez a táp maga a sátán

Bemerjem kapcsolni vele a gépet? NEEEEEE

2014. okt. 20. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Oltsd el.

Be ne kapcsold már vele a gépet! (már ha egyáltalán be lehet még a tűz után)

2014. okt. 20. 17:56
 3/8 Tengor ***** válasza:
100%

Ez most kamu kérdés v. tényleg ennyire egyszerű vagy?

Bízd szakira a gépet!

4/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan, egy már (félig?) kiégett táppal akarsz próbálkozni? Eszedbe ne jusson, ha még nem tette tönkre a többi alkatrészt, akkor most biztosan végezni fog velük.
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem csak valami kis dolog égett ki.Mert mikor büdös volt a szaga akkor még ment a gép simán.
2014. okt. 20. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapcsold be. Hátha a táp mellé venned kell majd új alaplapot, processzort, videókártyát, merevlemezt, RAM-ot is.
2014. okt. 20. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se kapcsold be. Vegyél valami minőségi (pl. FSP, Seasonic, Chieftec ctg) tápot.
2014. okt. 20. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mi a égett ki benne, ez a táp akkor is veszélyes a gépre ha látszólag tökéletesen működik. Dobd el izomból amilyen messzire csak tudod, és vegyél helyette egy IGAZI tápot (FSP Hexa, Chieftec CTG legalább).
2014. okt. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!