Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik az SLI-m?

Pootis kérdése:

Miért nem működik az SLI-m?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy az SLI GTX 770-em nem működik rendesen, akár 1 videókártyával indítok egy játékot akár SLI-vel (friss driverekkel, control panelbe 3D performance bekapcs) szinte ugyanaz az FPS-t kapom, valamint úgy érzem hogy csak az egyik videókártya dolgozik a másik meg semmit, mindent normálisan bekötöttem, alaplap is sli-ready, cx750 wattos corsair tápom van. valami megoldás erre? neten szinte semmi hasznosat nem találtam, újraraktam a drivereket vagy 2x.

2014. okt. 20. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt több dolog is okozhassa:

-a játék nem támogassa az Nvidia SLI-t.

- ....

De érdemes megnézni pl. MSI Afterburnerrel hogy menyire dolgozik a kártya vagy csak be kell állítani SLI-re ezt érdemes megnézni: elindítod a cpu-z nevű programot és abban legalul lesz egy sor NVDIA SLI néven, ha ott Enabled (2GPUs) látod akkor működik, ha Disabled akkor nem.

- De az is lehet hogy az alaplapod csak 1x16 és 1x4-es üzemmódba kezeli a kártyát de amúgy milyen alaplapod van? És milyen procid mert lehet hogy nem képes csak az egyik kártya kihajtására.

2014. okt. 20. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
alaplap; proci tipus...az sokat segitene....
2014. okt. 20. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:
proci intel i5 4670k, alaplap z97-ud3h és a második pcie slot az 8x
2014. okt. 20. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:
crysis-al is próbáltam és az sli támogatott
2014. okt. 20. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
itt egy kép is hogy hogy néz ki a probléma: [link]
2014. okt. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!