Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hová lett a háttértáram egy...

Hová lett a háttértáram egy része?

Figyelt kérdés
Ma felszabadítottam a full-ra teletett D meghajtómat.Van egy C és egy d meghajtóm , mind a kettő 70-70 , a C-re van telepítve a windows. Szóval a 70 Gb-ból felszabadítottam 8-at reggel, erre most este fele használtam volna azt a 8-Gb-t és azt írja : szabad méret 1 MB !!!!!!!! Hova a fenébe lett az a 8GB??? (egyébként összesen 20-at számoltam össze de ez is más történet) Bocs ha kicsit értelmetlen a fogalmazásom de nagyon felháborító.

2014. okt. 19. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Több lehetőség is van:

Vírus eszi.

Virtuális memória eszi.

Nem ürítetted a lomtárat

2014. okt. 19. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Az elsőt értem. A harmadikat is. A másodikat el tudnád mondani mit is jelent ez?
2014. okt. 19. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy mi foglalja a helyet. Rejtett fájlok megjelenítését engedélyezd.
2014. okt. 19. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Valami biztonsági másolatot is ír itt de azt is írja hogy nem sikerült, de akkor miért foglalja a helyet? Lomtárt ürítettem, kiszedtem 10 vírust (ciki de hát ez van), és még mindig foglalt a 8 GB :(
2014. okt. 19. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

1. CCleaner letölt, lefut, örül.

2. cmd-t futtass rendszergazdaként, és írd be: powercfg -h off. Ezzel less plusz helyed, ami a ram méretével egyenlő.

3. Haladó rendszerbeállítások között (vagy ahogy hívják azt a magyar win-ben) állítsd be, hogy a C:\-n ne legyen lapozófájl, de a D:\-n igen. Különösen hasznos ez akkor, ha a C:\ és a D:\ 2 különböző vinyón van, vagy a C:\ SSD.

2014. okt. 19. 21:02
 6/6 Tengor ***** válasza:
WinDirStattal nézd végig a meghajtót. Frissítés + netes videó cache és összejön az a 8 GB-nyi adat. (csak a rend kedvéért: GB = gigabájt, Gb = gigabit, nem ugyan az!)
2014. okt. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!