Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az internet nem teljes sebessé...

Az internet nem teljes sebességgel jön?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2. 0 alaplapom amin van egy RealtekŸ 8111F,1 x Gigabit LAN integrált hálókártya. Egy olyan problémám lenne, hogy a 120 mb/s-es netből csak 15-20-at érzékel. (Minden driver frissítve van). A net wifin jön mert ha a kábelt bedugom azt nem érzékeli. Másik gépen rendesen jön az internet

2014. okt. 18. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

1) Wifi, ne lepődj meg

2) Rakd fel a hálókártyád driverét, azért "nem érzékeli"

3) Nem kevered te a Mbps (megabit) és MBps (megabájt) fogalmát? 120 Mbps = 15 MBps

2014. okt. 18. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:

A wifi-t amivel fogom a netet kiprobaltam masik gepen es azon fogja rendesen.

A drivert felraktam, az volt az első dolgom.

A gépem a speedtest szerint 12-18 Mbps letöltési sebességet érzékel míg a másik gépen 110-125 között érzékel. Torrenten az én gépemen max 2 megá-val töltök a másikon 15.

2014. okt. 18. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, hogy torrentről van szó!

Az már, teljesen más! Nézd meg, hogy mennyien töltik és milyen sebességgel. A harmadik meg az, hogy honnan. Ausztráliából, lassabban jön a jel, mint az országhatáron belül/a környező országokból.

2014. okt. 18. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem a torrentrol van szo leirtam, hogy a letoltes rossz, a torrentet egy peldakent mondtam. Tudom, hogy a halokartyaval van a baj csak azt nem, hogy mi.
2014. okt. 18. 23:35
 5/5 SoulEater7797 ***** válasza:

Pedig valószínűleg vagy a driver rossz, vagy a hardver hibás.

Első esetben próbáld újratelepíteni, azután esetleg tiltsd le a wifit, hátha úgy már "rákényszerül", hogy a vezetékest használja.

Ha egyik sem jön be, próbálj nézni valahol, akár ismerőstől kölcsönkérni hálózati kártyát.

2014. okt. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!