Intel Core i7 920 2,67@4ghz ( már 4 vagy 5 éves CPU ) kihajtana egy GTX970-et?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy HD7870 GHZ Editon van a gépben, lejárt a garancia és van is pénzem váltani.
Tápegységem: Chieftec CFT-650-14C
+ 12GB 1600mhz Corsair Vengance CL9 memória TRI-Kit
1920x1080-at tud a monitorom 60hz-en.
2014. okt. 18. 13:03
2/6 BM-Striker válasza:
Akkor válts.
Egy 4hz-es i7-920 ma is kb olyan erős, mint egy mostani i5.
Az, hogy mi hajt ki mit az nem csak a processzortól és a VGA-tól függ.
Hacsak nem valami extrém eset van pl Athlon II X2 + GTX980, akkor nyugodtan vedd legjobb kártyát, amit szerinted megéri megvenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat, akkor GTX970 vásárlás: ON
2014. okt. 18. 13:31
4/6 anonim válasza:
Támogatom BM válaszát, bár azt hozzátenném hogy a 920 nem egy mai darab. Vehetsz bármilyen erős VGAt, a játékok futni fognak ultrán, de egy kis CPU limitre lehet számítani. De mondom, ettől függetlenül, minden játék szépen fog menni.
5/6 anonim válasza:
Bocsánat az össze-vissza írás miatt, nem vagyok ma a toppon.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy régi. :) 2009. november környékén vásárolhattam! Azért is tettem fel a kérdést. Amúgy egy Radeon HD5850-es társaságában vettem még, azt lecseréltem HD7870 GHZ Edition-re és most ez az nVidia GTX970 tetszett meg a tesztek alapján. Szerintem ez lesz az utolsó VGA-ja ennek a CPU-nak, de egy biztos, hogy anno, jó választás volt! Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!