Ilyen laptopot mennyiért lehet össze rakni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,a kérdésem az hogy asztali gépre már nem szeretnék beruházni,mert maximum 1 évig használnám és érdemesebb laptotot szereznem.Szóval a lényeg az,hogy nem gamer laptopot szeretnék hanem valami hasonlót,amin mennek a "mai" játékok.Ugy szeretném a segítséget kérni hogy emgadok 2 csoportot és azokra milyen laptopot lehetne összerakni,egyik a drágább lesz másik az olcsóbb.Az egyik az az lenne hogy mennyen rajta a League of Legends,The Forest, a másik ( a drágábbik szerintem) pedig az amelyiken menne a GTA és a Battlefield.Előre is köszi,ha nem voltam érthető írjatok !:)2014. okt. 18. 11:57
1/4 BM-Striker válasza:
Alapvetően, a The Forest gépigénye jobban hasonít BF3-honz, mint Lol-hoz.
Lol kb minden gépen elmegy.
GTA4-hez 4 magos kéne.
Általánosan véva egy olyan jó gép ami nagyjából normálisan használható játékra következőket tartalmazza:
i3-****M, i5-****U, i5-****M, i7-****U, 17-****MQ/HQ
GT640,GT740,GT840,GT750,GTX760,GTX860,......
HD7730,7750M
HD8750m,HD8770M....
R7 M2650,M265x....
2/4 BM-Striker válasza:
Normálisabb multimédiás notebookok, amik kompromisszumok mellet élvezhető FPS-t provokálnak az újabb játékokban 200-nál kezdődnek.
LoL-hoz és régebbi GTA-khoz(pl San Andreas) egy i3 IGP-je is elég.
3/4 A kérdező kommentje:
értem.És maximum 100.000Ft-ból milyen laptopot lehetne összerakni? Mi menne rajta ?
2014. okt. 18. 13:45
4/4 BM-Striker válasza:
100000-ért nem kapsz újonnan egy normális darabot, ami jó lenne játékra, ennyiiből inkább használtat nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!