Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! Szerintetek jó ez a...

SOS! Szerintetek jó ez a notebook, megvegyem?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék, kb 140000 Ft. Megéri?

Elmennek ezen ilyen játékok mint pl: Modern warfare 2, Dirt 2 meg ilyenek?

Nézzétek meg itt a link.

[link]

Valaki aki ért hozzá segitsen.

Köszönöm.

2010. jan. 24. 14:03
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ez a Notebook neve: HP Compaq 610 NX552EA
2010. jan. 24. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha játszani is akarsz rajta,szerintem megéri,ezen simán elmegy a modern warfare,a dirt,de az újabb játékok is...szerintem vedd meg de te döntésed;)
2010. jan. 24. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem írja a videókártya memóriáját, ha jól láttam. Így nehéz belőni futna-e rajta. Amúgy jónak tűnik.

De miért notebookon akarsz játszani? Ennyi pénzből már egy igen jó PC-t tudnál venni, amin még a 2015 megjelenő játékok is simán elfutnak, nemhogy a MW2. A notebookok nemigazán játékra valók.

2010. jan. 24. 14:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszotokat!

Asztali gépem van, csak a régi laptopot el tudtam adni és azért jó notebookot akarok, mert azért azt nem tudom ugy böviteni mint pc-t.

A videókártyáról ennyi infom van: Intel Graphics x3100

Igy esetleg valami vélemény?

Köszönöm.

2010. jan. 24. 14:42
 5/15 A kérdező kommentje:

Itt egy bövebb info:

[link]

2010. jan. 24. 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Én 140-ért vettem a HP Compaq CQ61-es gépemet, amiben 3gb memória, cuda-s nvidia van ésatöbbi, keress rá. Szerintem a belinkelt laptop nem éri meg a pénzt.
2010. jan. 24. 14:50
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen de van ismerösöm és valoszinü olcsobban kapom meg, a tied tényleg jobb de nekem ez lesz sztem.

A játékot illetöen sikerült rábukkannom a videokártya memoriára ami (384 MB).

Még mindig érdekel hogy fut rajt a játék.

Meg jöhetnek még vélemények.

Köszönöm.

2010. jan. 24. 15:24
 8/15 anonim ***** válasza:
A GMA X3100-as, felépítéséből adódóan modern de nem játékra tervezett VGA. Szóval ha játszani akarsz, ezen a gépen felejtsd el.
2010. jan. 24. 15:56
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát jó, de nem arra gondoltam hogy fullon elmenjen, csak hogy fusson.

Jöhetnek még tanácsok!

Köszönöm

2010. jan. 25. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem érted meg amit a többiek mondanak. Ezzel a VGA-val nem jó játszani! Ha meg rokon szerez olcsóbban akkor 140 rongyba simán belefér vmi tutibb akár már játékra kihegyezett szerkentyű is. Plusz ezen a laptopon kb képregény szerűen fog menni a MW2 és a dirt2
2010. febr. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!