Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ettől az évtől PHP/HTML-t...

Ettől az évtől PHP/HTML-t tanulok a suliban plusz órákon. Szeretnék venni egy laptopot hogy ne kelljen mindig elkérni mástól. (? )

Figyelt kérdés

Na szóval, programozás miatt szeretnék vásárolni egy laptopot. Kicsit utána olvastam és amire én gondoltam az a kicsi típusú laptop. Érvelek is mellette, hogy miért és utána következne a tulajdonképpeni kérdésem:

Azt olvastam, hogy mindenféleképpen tovább tartja az aksi az áramot mint a 15 inch-es barátai. Na már most nekem nem feltétlenül kell játszani mivel a gépem elég jó simán megy minden rajta(nem dicsekedésből mondom...) és arra gondoltam, hogy ezt a laptopot csak erre használnám szóval maga a kérdés: Milyen kis típusú laptopokat tudnátok ajánlani úgy 200-250 euro környékén(márkákkal nem vagyok tisztába viszont hallottam, hogy a HP-val, ASUS-al meg szoktak lenni elégedve a használók.) és jó lenne belé legalább 4GB RAM, 500GB HDD és nem tudom, hogy ebben az árban található-e de ha lehetséges akkor valami alap kis videókártya is ketyeghetne benne. Elég zavarosan írtam le mert eléggé siettem de remélem a lényeg levonható belőle. Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. okt. 17. 19:53
 1/3 BM-Striker ***** válasza:

Milyen otszágban vásárolnád?

Ennyiből nem nagyon lehet kapni normális darabot kapni újonnan.

Egyébként ilyen célra nem kell saját notebook, elég egy pendrive az órára, és egy asztali gép otthonra.

Ha mindenképpen akarsz egy notebook-ot még gyűjts rá legalább még egyszer annyi pénzt.

2014. okt. 17. 20:03
 2/3 Drone007 ***** válasza:

Ha jól értem te egy netbookot szeretnél 10" környékén. Sajnos ebből a pénzből nem biztos hogy találsz megfelelőt. Én pl az Acert, Asust egyáltalán nem tartom megbízható márkáknak. A HP az teljesen elfogadható, de a Dell a Lenovo vagy a MSI is jó kis kütyüket csinál.

Ilyen oldalakon keresgélj:

[link]

2014. okt. 18. 09:04
 3/3 anonim válasza:

ASUS X453MA-WX068D: Intel Celeron N2830 2.16GHz processzorral, 4GB DDR3 memóriával, 14"-es kijelzővel, 500GB merevlemezzel 82,5e ft. az Iponban. Ilyenre gondoltál?

Dedikált videokártyának nem látom értelmét ebben az árkategóriában.

2014. okt. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!