Tudnátok mondani nekem egy GAMER konfigot? A keret 2000000Ft.
Szóval a keret 2000000!
Csak pcx.hu-ról kérek!
Olyan konfigot ami viszi a bf5(hardline)-öt BETA verziómat ultrán(3monitorral)!
Szóval kell minden(monitor,egér,bill.)
Köszi elöre is!
És mi lenne ha elöször vennék egy alienware-t és ha kellene újítás eladom és veszek egy jobb asztali konfigot veszteség nélkül? :)
Addigis élvezhetném az alienfx-et,vagyis az 512trillió(!!!) féle világítási módot :PPP.
Ja és nem a keret a fontos hanem,h hatékony legyen.
Nem tudsz olyan asztali pc-t összerakni ami leverné az alienware area51-et,mennyi pontot is kapna a gép 3DMark-ba? :D.
Talán mind2 :P.
Találtam vidit az 5legjobb gépről(2014)
link:
http://www.youtube.com/watch?v=xC61q1SC_LI
Melyiket vegyem az 5közül?
Én a 2asus-on meg a cyberpoweres tetszett :).
Meg igazából a lenovo is,de az ibuypoweres az szerintem kiesett.
És még egy kérdés:Szerintetek az ilyen effekteket melyik videószerkesztővel csinálják?
Én is ilyenféle 3d-s vidiszerkesztőt keresek éppen.
NNnnaa. Jöhet a lepontozás, egész nyugodtan.
De szerintem te kérdező, nem érted még el a felnőtt korhatárt sem.
Egyszer ezt teszik, máskor az. Kaptál válaszokat, tanácsokat, hogy mit vegyél.
De ha tévednék, ez esetben elnézésed kérem.
Van 2 milla a zsebedben. Be mégy egy komoly számítástechnikai üzletbe, és elmondod mire kell neked gép. Első kérdésük ez lesz.: - Menyit szán rá?
Közlöd, hogy 2 milliót, és a szerint segítenek kiválasztani a neked legmegfelelőbbet.
Sok sikert.
Ennyit elárulok magamról:Másik időzónában vagyok mint te és naponta megyek a haverokkal a bárba :).
De nem úgy megy az,voltam már(csak kevesebbel) és ráakartak beszélni codegen,M-tech 800w tápja meg i7-4820k procira és gt740-re.
150-et mondtam neki,szerintem ennél én jobbat összerakok...
Mondtam,hogy csak táp,proci meg vga kell,milyen alaplap-ba menjen,mondtam ramot és azt is,hogy játékra kell.
Ennyi.
Rákerestem neten a legjobb gamer pc-re 2014 és azt a youtube vidit dobta ki.
De vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!