Tudnátok összerakni egy jó konfigot? Max.150k
Szóval a max. keret 150ezer,de jó lenne ha 100ból is kijönne!Karácsony-kor lenne,remélem lesznek akciók.
Én összdobtam úgy kb. h mi kell,mik legyenek a paraméterek.
ipon,pcx-röl,köszi!
Nem vagyok semmilyen fan,jöhet amd,intel,nv gf,shapphire,gigabyte...
De a táp seasonic,chieftech vagy FSP kizárólag. jó,megbízható tápokat,nem kell M-tech 600w 5ezerért(Isten ments!!)
Alaplap:Valami strapabírót,jól fejleszthetöt,ha lehet 4hely legyen ddr3-nak.ha támogat még ddr2-öt is az csúcs lenne!
Legyen 1150 a foglalat...
Ram:ez a biztos!ezt nem kell keresni,de számoljuk bele a keretbe mert még nincs meg:4gb ddr3 1333 vagy 1600mhz kingston,kingmax.
Proci:Nem kell i5-nél erösebb.
VGA:1GB (G)DDR5-nél nem kell erösebb!
Ház:ne 20k legyen.Jól hütö ATX-es ház legyen.
Monitor,egér,bill.,oprendszer adott!
Inkább egy olcsóbb A88-s FM2+ lap legyen és egy Athlon 760K vagy 860K
A különbözetből pedig R7 260X vagy GTX750Ti legyen.
Hát utánaolvastam és azok szerint nem járnék jól az amd-vel,de már megis néztem a külömbséget 10-15k-val lenne olcsóbb,de nagyobb fogyasztás nem jól fejleszthetö,és játékra is gyengébb.(ezért olcsóbb)
Még azt is megnéztem prohardveren teszten,h a legerösebb amd egy erös i5-ös felel meg,néhol felér egy gyenge i7-hez,de van ahol a i5 is kenterbe veri játékoknál!
Ezek alapján maradnék az i3-4160al és az asus lappal.
Arra valaki tudna válaszolni,h az ASUS H81-PLUS és H81M-PLUS mi a külömbség?És baj-e,hogy ha szar optikai meghajtót teszek a gépbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!