Hol lehet megnézni hogy milyen tápom van?
Figyelt kérdés
Most nem akarom szétszerelni a gépet, nincsen rá valamilyen program? én Everest home edition-t használok abba nem találtam, de lehet hogy én vagyok a hülye2010. jan. 24. 00:22
1/4 anonim válasza:
Sajnos ha pontos paraméterekre, márkára is kíváncsi vagy, akkor bizony szét kell szedni...
De elég, ha leveszed az oldallapot, és már látszik a táp, rajta a matrica, amin az adatok vannak.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg az Everest nevű programot, lehet hogy kiírja.
De ha leszeded a gépház oldalát, tényleg pontosabban meg tudod nézni.
3/4 Hintalow válasza:
Mivel a táp és a gép többi része között információcsere nem zajlik, ezért programmal ezt nem lehet megnézni, a táp oldalán minden rajta lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszönöm :D
2010. jan. 24. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!