Intel Core 2 Quad Q8200 2.66ghz vagy AMD Athlon x4 740 3.4ghz?
Játékra,minimális 3D animálásra,programozásra szeretném használni.
Nagyjából ugyanolyan a teljesítményük, annyi az eltérés hogy az amd ~900mhz többet ad magonként.De az ára elbizonytalanított,mert az amd majdnem 10ezerrel olcsóbb mint az intel, de mégis nagyobb órajellel rendelkezik.
Bocsánat elírtam.
Az intel 2.33ghz
A G3420 magonként jóval és több szálon is valamivel erősebb.
Egy 750k/760k is jó alternatíva lehet eben az árszegmensben.
G3420 nem sokkal erősebb,de határozottan újabb! 775s Foglalaba való processzort NE vegyél. Kihalt platform nem jön ki rá semmi. Még most is megállja a helyét egy kettő darab,de nem éri meg. Ha később újítani kell akkor új alaplap, ramm (ha ddr2 a régi) ás a processzor. Mindenféleképpen kerülni kell ezt a foglalatot.
Tehát így marad a másik amit te írtál és amit a másik válaszíró. Itt van az összehasonlítás. [link]
Ebből is látszik hogy a G3420 erősebb és igen, jobban is megéri én is azt támogatnám. Ebben az árban ez a legjobb amit most kaphatsz.
inkább G3220
G3420 nem nagyon éri meg.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom hogy a 775-es foglalat már nem valami jó, és a proci sem új csak a mostani alaplapom azt támogatja, és gondoltam ha van jó megoldás ilyen foglalatra, akkor nem cserélnék alaplapot.De úgy látszik muszály lesz
MSI Z97 PC Mate.
Kedvező árú lap jó bővíthetőséggel és korrekt felszereltséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!