Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mennyit lennétek hajlandó...

Ti mennyit lennétek hajlandó fizetni az ilyen videó chipset-tel rendelkező videókártyákért?

Figyelt kérdés

Geforce 210, GT610, GT620, GT 630, GT640, GT720, GT730, GT740? Van olyan köztük amin egy 2012 utáni játék még élvezhetően elfutna?

Még azt is kérdezném, hogy szerintetek van ennél rosszabb vétel teljesítmény/árt tekintve? [link]

2014. okt. 14. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:

őszintén megmondom semennyit! de tényleg!

ezek a 15.000 Ft-os videokártyák másra sem jók, csak hogy legyen valamilyen kép a monitoron. Én ezért a funkcióért, hogy böngészni tudjak és filmet nézni, nem vagyok hajlandó kiadni ennyi pénzt. Egy használt 3-4 éves ugyanilyen szintű kártya ugyanezt tudja, jóval olcsóbban.

Más kérdés az újabb játékok magas felbontáson magas minőségen történő játszása. Egy ilyen jól sikerült kártyáért hajlandó vagyok 60.000 Ft-ot kiadni mert tudom, hogy arra amire született még évekig kiszolgál. Ha már évek múlva kevés lesz játékra, akkor később betölti a 15.000-es kártya funkcióját, jó lesz rajta filmet nézni :)....

2014. okt. 14. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesítményben tényleg nagyon gyengék, de mégis sokan veszik, elsősorban szerintem butaságból.

Manapság egy olcsóbb processzorban is van erősebb integrált vga. Játszani ezekkel lehetetlen, filmnézésre meg elég egy 8+ éves kártya is. Tipikusan az a kategória hogy vagy vegyél 5 ezerért, vagy 25-ért.

Persze az emberek többsége nem fog gondolkozni használt cuccokon, mert az mindig lutri, és biztosabb egy gyenge kártya 2-3 év garival.

2014. okt. 14. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Semennyit.

Ezek árán veszek egy APU-t,ami hozza a grafikus teljesítményüket,és mellé kapok 2 erős CPU magot,vagy 2 modult 4 szállal.

Ahhoz hogy képet adjanak,feleslegesen erősek,nagyok,és sokat fogyasztanak.

Ahova pedig kell a grafikus teljesítmény,ott nagyon elhasalnak.

2014. okt. 14. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Na ezaz,18 ezerből kapok egy H81+Celeron-t vagy egy AM1-es lapot meg egy AM1 Athlont,amikbe az IGP nagyjából hozza a GT610 szintjét.
2014. okt. 14. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem csak a buták vesznek ilyen kártyákat.

Nagyon könnyedén dobálózik itt a nagy többség a 30-40 ezres kártyákkal. Hogy az "sokkal jobb", meg "én azt nem venném" stb., stb. Persze, hogy jobbak. Ezt a hülye is tudja, csak éppen nincs rá zsé !! Én is tudtam hogy milyen kártya felelne meg nekem, de sajnos be kellett érnem egy GT610-el.

Az emberek többsége egy hónapig dolgozik keményen 80-90 e. Ft.-ért, és abból nehezen ad ki egy drága kártyára.

Legalábbis én így vagyok vele.

2014. okt. 15. 05:54
 6/7 lali.89 ***** válasza:
Na igen akinek apuci meg anyuci kifizeti az könnyen beszél. :D kíváncsi lennék havi 90.000ft-os fizetésből milyen vga-t vennének. :D nekem egy 16.000ft os vga-m van és a legujjabb játékokat is simán játszom.
2014. okt. 15. 09:23
 7/7 lali.89 ***** válasza:
Ja amúgy a gt610 egy fos gt640-nél kezdődik ha játszani is akarsz.
2014. okt. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!