Miért van ez a probléma midig, újra és újra?
Figyelt kérdés
Van egy videókártyám egy ati radeon x1650 256Mb agp csatlakozós, és amikor felrakom rá a letöltött drivert(mert a gyári cd tönkrement) akkor minden egyes esetben, akárhányat és akárhányszor felrakom, mindig ezt a hibaüzenetet írja ki: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezésére kattintson az OK gombra.
KÉSZ ennyivel elintéz, aztán meg amikor újraindítom, hogy hátha menne, akor meg kiírja egy kék háttérrel elátott háttérrel, bioshoz hasonlóan, hogy végtelen ciklusba került és kiír még mellé egy rakás számot, meg hibalehetőségeket, hogy nem jó a illesztőpogram, nem megfelelően működik a herdver(jelen esetben a videókari).
Ha tud valaki SEGÍTSEN!!!!!!
2010. jan. 23. 21:41
1/5 anonim válasza:
Lehet rossz drivert szedtél hozzá. Vagy írd be Google-be a hibaüzenetet, valami fórumot csak kidob. Vagy ha tudsz angolul akkor angolul írd be.
2/5 A kérdező kommentje:
Akk nem a hardverrel van valami?
2010. jan. 24. 10:52
3/5 Hintalow válasza:
az ati oldaláról töltsd le a drivert, express telpítést válassz, és edd meg neki, hogy csak magát a képernyővezérlő drivert telepítse, a catalyst control centert ne, nálam az halt meg mindig hasonló módon.
4/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de semmi, mindig kijön egy kék háttér és arra kiírva azt amit a legelején írtam a kérdés alá, az a 0x0000135 hiba, de ezzel mindig baj van, már letöltöttem vagy 20-at de mindig ez a probléma, még akkor is amikor nem teszem föl a centert. A hardver végtelen ciklusba kerölt és ennyivel elintéz... :(:(:(
2010. jan. 24. 18:00
5/5 Hintalow válasza:
Meg lehetne még próbálni egy kiadós rendszer és registry pucolást, szerintem a sok driver maradékától az esetleges jó driver sem működne, ha ez nem segít, akkor új windowst felhúzni, és rögtön a driverrel kezdeni, akkor tuti nem zavarja be semmi, ha ez sem segít, akkor kipróbálná a vga-t másik gépben, hogy nem rossz -e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!