Milyen processzorra váltsak?
Sziasztok.
Jelenleg egy Core 2 Duo E8400 van a gépemben és a mai játékoknál is még hihetetlenül megállja a helyét.(Pl BF4)
A lényeg. Szerintetek milyen processzorra lenne érdemes váltani? (Mivel videót is szoktam vágni ezért egy kicsit "kiöregedett" a mai sebességekhez képest)
Válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem H97-es alaplap + i5-4440 vagy i5-4460 lenne jó választás. Több mint az 50k, amit írtál, ezért még gyűjteni kéne. Vagy utánanézni, mennyiért lehetne eladni a mostanit.
De jövőre alapozva szerintem ez lenne most a legjobb választás. H97-esbe jók lesznek a következő generációs (Broadwell) Intel processzorok (LGA1150 foglalatúak) is. Viszont egy i3-mal vagy akár Pentummal szerintem a mostaninál nem lennél sokkal előrébb...
Lappal együtt el tudod adni nagyjából 15 ezerért.
Ez 65 ezer lapra meg procira.
Ebből:
Asrock Z97M Anniversary + i5-4460
Gigabyte 970 UD3P + FX8320 + Raijintek Themis Evo hűtő (ez videovágásra jobb)
Asrock Fatality H97
I5 4670 lesz hogyha összejön annyi.
Ha nem jövök ki sehogy, akkor egy Fx-8350 a terv.
Intel Core i7 870 ről mi a vélemény? (alaplappal viszonylag olcsón hozzátudnék most jutni)
Viszont sehol nem találok róla érthető véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!