A Sapphire Radeon R7 260x-el hogy lehet négy monitoron játszani?
Figyelt kérdés
Van egy Sapphire Radeon R7 260x videókártyám és hogy tudom beállítani hogy mind a három monitorra kirakja a játékot, tehát ilyen kiterjesztett legyen?(Monitor: Lg 22EN43)2014. okt. 13. 17:38
1/7 A kérdező kommentje:
Van egy Sapphire Radeon R7 260x videókártyám és hogy tudom beállítani hogy mind a négy monitorra kirakja a játékot, tehát ilyen kiterjesztett legyen?(Monitor: Lg 22EN43)*
2014. okt. 13. 17:40
2/7 anonim válasza:
Bemész az AMD Catalyst Control Centerbe ott AMD Eyefinity több kijelző, ott kell beállítani.
3/7 anonim válasza:
4 monitoron GTX 780Ti alatt nem szokas jatszani...
4/7 anonim válasza:
Játsszon ahogy akar.
Én egy HD7970-es kártyára kötöttem be két monitort.
De tervezek 3 pont ugyan olyan monitort, és majd úgy nyomom.
5/7 anonim válasza:
Hat... 1GB-2GB vrammal elvezetes lehet..
Minek jobb full lowon 20 FPS-el jatszani 3 monitoron?
Ez kb. autos es par FPS jateknal szamithat...
A grafika meg az FPS meg.. ahogy gondoljatok.
6/7 anonim válasza:
Ez az, nem tudom ki akár te vagy bárki, de kap egy egész keksz gyárat hogy azért kapok lepontozást, mert azt mondtam, hogy "Játsszon ahogy akar".
7/7 anonim válasza:
Lepontozást kapsz?
Tőlem biztosan nem,nem vagyok cig@'ny..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!