Decemberre várható lesz már normális hűtésű GTX970 itt belföldön? (Csak tippre, nem kell jósda. )
Referencia kártyák valahol még drágábbak mint a normális hűtésűek, szóval inkább megvárom míg bejönnek az Asus - Gigabyte - MSI - Gainward kártyák.
Bár hallottam olyanokat, hogy valami galiba van az MSI kártyák hűtésével, és hogy csak 80 fok felett kapcsolnak be a ventilátorok (okos megoldás, de 80 foknál? Én 65 fokra lőttem volna be, bár nem tudom ebből mennyi igaz).
Mindenesetre Best Buy kártya lesz 100.000 - 115.000Ftért, kíváncsi leszek FullHD-n mennyi különbség lesz a 650TI Boost és a 970 között!
Nekem is most AMD-m van, R7 260X 1GB GDDR5. FullHD alatt szépen teszi a dolgát, de félek, hogy FullHD-hoz már kevés lesz a jövőben. GTX970 stabil megoldásnak tűnik, csak az ár maradjon a seggén!
Végül is, lehet garizni, bár kétlem hogy 110.000Ftért rossz hűtésűt lehetne kapni, hiszen ez azért nem kevés pénz... MSI , Giga , Asus , amelyik a legolcsóbb úgyis az lesz! Bár Giga kártya érdekes lesz a házba 3 ventilátorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!