A Geforce 9800GT 1gb és a 9600GT 1gb között észrevehető a különbség? (játékban)
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 18:08
11/13 anonim válasza:
azt megnézném h. mikor megy neked egy 3200+-os amd-vel 9600gt vel 2 DDR1 ismétlem DDR1 memóriával mer sztem ddr2-t akartál írni ezt azár mondom mer tudtommal a 9600gt pci-express-es kártya és tudtommal a 3200 as x2 amd-d is am2+-os és ien alaplap amibe ez belemegy nincs olyan ami még ddr1-es memória kell. Na lényeg h. a gta 4 még nekem se megy maxon 50 látótávolsággal pedig kicsit erősebb konfigom van(phenom II x4, hd 5750 4GB DDR3)ja és még a patcek és fenn vannak gta 4-hez.meg egyébként kinek mi a max pl az árnyékok részletessége nálam high-on van de ha berakom very high ra akkor már keményen lehúzza az fps-t.
12/13 anonim válasza:
A 3200+ csak egy magos. A s478-as Prescott alapú 3,2GHz-es Pentiumokat veregette szarrá annak idején, emellé meg mehet a DDR1 memória.
Valószínűleg erről van szó:
13/13 anonim válasza:
Gforce 9800GT szerintem sokkal jobb mint bármelyik radeon mert nem csak a mamóri méretét kell nézni mert PL a hd 5670 128bites míg a 9800GT 256
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!